İzmir Haberleri

Doğallığın Yeni Sloganı "Bir de Tadını Bilsen"

İzmir Mekan Rehberi     15 Eki, 2020     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

2015 yılında Ankara'da kurulan "Spell Digital Marketing" doğal, yöresel ürünler pazarındaki yeni markası "Bir de Tadını Bilsen"i hayata geçirdi.

Türkiye'nin dört bir yanından işlerine gönüllerini vermiş, kendi yemeyecekleri hiçbir ürünü müşterilerine sunmayan üreticileri şemsiyesi altında toplayan firma, isim olarak da annelerin çocuklarına en sık söyledikleri sözlerden olan "Bir de Tadını Bilsen" seçmişler.

Global bir salgınla mücadele ettiğimiz şu dönemde doğal beslenmenin öneminin arttığının altını çizen firma, birdetadinibilsen.com üzerinden satışa sundukları kuru gıda, süt ürünleri ve yöresel ürünleri tüketiciyle buluşturmayı hedefliyor.

"Bir de Tadını Bilsen yöresel ürünler pazarında çok büyük bir boşluğu dolduruyor ve nefis tatlarla sizi çocukluğunuza götürecek bir yolculuğa çıkarmayı hedefliyor." diyen firma yöneticileri markayı; "Türkiye'nin dört bir yanından yöresel ürünleri bir arada sunan bir site olarak Kars'tan Tekirdağ'a her yöreye ait ürünleri aynı sepete ekleyebileceğiniz bir platform." olarak tanımlıyor.

Ayrıca kişisel bakım urunleri ve vegan seçeneklerini de sunan "Bir de Tadını Bilsen" zamanla tüketicilerin tüm ihtiyaçlarına karşılık vermeyi hedefliyor.

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar