Seyahat

İzmir’de Kamp Yapılacak Yerler

İzmir Mekan Rehberi     30 Haz, 2021     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

Kamp tutkunları buraya! İzmir’de doğa ile iç içe eğlenerek vakit geçirebileceğiniz, tertemiz atmosferleri ile içinizi ferahlatacak kamp yerlerini sizler için bir araya getirdik. Sizler de yazınızın huzur dolu geçmesini isteyenlerdenseniz bu kamp alanları tam size göre.

Teos Orman Kampı
İzmir Mekan Rehberi

Sığacık Seferihisar'daki Teos Orman Kampı, mavi ve yeşilin huzurunu hissedeceğiniz bir başka kamp alanıdır. Kamp alanında piknik alanlarından otoparklara, içme suyundan elektriğe ve hatta soyunma odalarına kadar ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz.

Delikli Koy
İzmir Mekan Rehberi

İzmir'in en popüler bölgelerinden Alaçatı'da bulunan Delikli Koyu, kamp tutkunları için birebir. Bu muhteşem kumsalda çadır kurabilir, ilk görüşte aşık olabilir, dalgaların sesini dinleyebilirsiniz.

Dikili Çam Kamping
İzmir Mekan Rehberi

Çam Kamping, manzarası ve konumu nedeniyle turistleri kendine hayran bırakan muhteşem bir manzaraya sahiptir. Kamp alanı, yemek ihtiyacınızı ortalama bir fiyata karşılayabileceğiniz kampçılar için ideal yerlerden biridir.

Seferihisar Ürkmez Camping
İzmir Mekan Rehberi

Her zevke göre konaklama seçenekleri bulunan Ürkmez Camping içinde çadır, karavan veya bungalov ev seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.

Abone Kamp Dikili
İzmir Mekan Rehberi

Deniz kenarında bolca vakit geçirmek isteyenler bu kamp alanını tercih edebilirler. Ailenizle birlikte gidebileceğiniz kamp alanı, yeşil bir alanda yer almakta ve bu da burayı elverişli bir konuma getirmektedir. Huzurlu ortamı dinlenmek için mükemmeldir.

İngiliz Burnu Foça
İzmir Mekan Rehberi

Burası muhteşem deniz manzarasını seyretmek için şehirde uğranması gereken önemli noktalardan. Yalnız herhangi bir tesisleşme olmadığı için duş, elektrik, yeme içme gibi olanaklar bu bölgede henüz yok.

Demircili Urla
İzmir Mekan Rehberi

Denize karşı muazzam bir kamp yapmak isteyenler için Urla’nın Demircili koyu tercih edilmesi gereken kamp alanlarından biri. Berrak ve masmavi deniziyle dikkat çeken Demircili plajı içerisinde ayrılan özel alanda kamp yapabilir, tuvalet ve yemek ihtiyaçlarınızı plaj içerisindeki tesisten karşılayabilirsiniz.

Sazlıca Plajları
İzmir Mekan Rehberi

Sessiz, sakin ve kafa dinleyeceğiniz bir yer arıyorsanız Sazlıca Plajları sizin için oldukça ideal olacaktır. Kamp alanında dilerseniz kendi çadırınızı kurabiliyorsunuz. Eğer yer durumu müsaitse kafanıza en fazla yatan yeri tercih edebilirsiniz

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar