Seyahat

Orange County Kemer Beklentileri Karşılayan Bir Otel Mi?

İzmir Mekan Rehberi     06 Eyl, 2022     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

Kemer; coğrafya derslerinden de aşina olduğumuz üzere Antalya’nın bir ilçesidir. Hem tarihi ve doğal güzellikleri hem de eşsiz manzarasıyla ünlüdür. Plajlarına ve koylarına hayran kalmamak elde değildir. Bunun yanı sıra, kendisine özgü lezzetlere sahiptir. Ayrıca, Kemer’i ziyarete gelenlerin alışveriş yapabilecekleri çok sayıda çarşı mevcuttur.

Kemer; deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını olabilecek en iyi şekilde çıkarabileceğiniz bir oteldir. Kemer’i özel kılan detayların başında otelleri gelir. Birbirinden güzel otelleri ile fark yaratan Kemer’in en popüler otellerinin başında Orange County Kemer bulunur.

Orange County Kemer Nasıl Bir Otel?

Her şeyden önce, otelin gören herkesi kendisine hayran bırakan bir manzarasının olduğunu söyleyebiliriz. Hatta, manzarası ile Hollanda’nın Amsterdam şehrini anımsatır. Akdeniz’de bir Amsterdam deneyimi yaşamak isteyenler için en uygun adrestir. Otelin arka planında görkemli Toros Dağları mevcuttur. Bunun yanı sıra, Akdeniz’in masmavi sularına sıfır konumda oluşuyla da fark yaratır. Bir başka deyişle, size hem manzarası hem de kalitesi ile eşsiz bir tatil deneyimi yaşatacağı konusunda herhangi bir şüpheniz olmamalı!

Orange County Kemer; ultra her şey dahil konsepti ile hizmet verir. Bu durum; yıl boyunca tatil için para biriktirmek zorunda olan bütçesi kısıtlı tatilciler için harika bir haber! Siz de bu otele geldiğiniz takdirde yeme içme aktiviteleri için herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmazsınız. Dilediğiniz kadar yemek yiyebilir ve bir şeyler içebilirsiniz. Ayrıca, bu otelde her şey dahil otellere kıyasla yabancı alkollü içeceklerin de ücretsiz olduğunu söylemek gerekir. Orange County Kemer; konaklama için vermiş olduğunuz paranın karşılığını sonuna kadar alacağınız eşsiz güzellikteki bir oteldir.

Biraz da otelin oda seçeneklerinden bahsedelim! Otelde insanların bütçesine ve isteklerine hitap eden çok sayıda oda bulunuyor. Standart kara manzaralı, standart deniz ve havuz manzaralı oda, süit oda, Volendam evleri, Amsterdam Lux Suite, Princess Maxima Suite ve Queen Beatrix Suite gibi seçenekler vardır. İnsanlar; söz konusu odalar arasından başta kişi sayısı olmak üzere farklı kriterleri dikkate alarak seçim yapabilirler.

Orange County Kemer Neler Vaat Ediyor?

Otelin havuz ve plaj seçeneklerine de yüzde yüz hayran kalacaksınız. Antalya’nın güneşli havasının tadını çıkarmak ve otele özel plajda harika bir yüzme deneyimi yaşamak; mutlaka yapacaklarınız arasında olmalı! Orange County Kemer bünyesinde üç farklı havuz bulunuyor. Açık ve kapalı havuzlara ek olarak bir de iki kaydıraklı Aqua Park mevcuttur. Ayrıca, yalnızca otel kullanıcılarının kullanımına özel 90 metre uzunluğunda bir de plaj mevcuttur. Mavi bayraklı çakıl plaj; kalabalıktan uzak bir şekilde güzel havanın ve denizin tadını çıkarmak isteyenler için en uygun seçenektir. Son olarak, otelin başta yeme içme olmak üzere diğer hizmetlerinin de harika olduğunu ifade etmeliyiz. Orange county kemer fiyat ve rezervasyon için tıklayınız.

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar