Yeme & İçme

İzmir Mekan Ödülleri Geliyor

İzmir Mekan Rehberi     16 Ara, 2022     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

İzmir'in en iyi lezzetleri ve restoranları İzmir Mekan Ödülleri ile tescilleniyor. 

İzmir Mekan Rehberi, Grafiket Adworks, Magazin İzmir ve İzmir Gurmefest'in güç birliği yaptığı bu özel ödül etkinliği İzmir’de alanında en iyi olan restoranların, barların ve eğlence mekanlarının tarafsız ve objektif jüri üyeleri tarafından kalitesinin ve standartlarının belirleneceği bir yarışma olarak planlanıyor. 

İzmir Mekan Ödülleri Mükemmelliğe ilham verecek. 

İzmir Mekan Ödülleri, Yeme&İçme ve restoran işletmeciliği sektöründe mükemmelliğe ilham verecek ve rekabeti ateşleyecek, objektif ve sektörde çok ses getiren bir ödül etkinliği olmayı hedefliyor. 

Çıtayı yükselten bir ödül etkinliği olacak.
İzmir Mekan Rehberi

Ödüller belirlenirlen mekanın mutfak ve menü mükemmelliğinden, hijyenine, atmosferinden, mekan iç tasarımı ve müşteri memnuniyetine kadar detaylı bir çalışma ile planlanacaktır.

İzmir Mekan Ödülleri, katılımcı mekanların ön denetlemesini yaparak doğru öncelikle katılıma uygun olup olmadığını sonra da eksiklerini gidermesi yönünde de danışmanlık yapacaktır.

Bu denetleme ve düzeltme aşamasından sonra mekanların doğru kategoride başvurusunu sağlayarak İzmir’de yeme içme işi ile alakası olmayan popüler insanlardan değil, ülkemizin ve hatta uluslararası gastronomi uzmanlarından oluşturacağı jüri ile yarışma objektif bir şekilde gerçekleşecektir.

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar