Yeni Açılanlar

Yasef'in Meyhanesi Kordon'da Açıldı.

İzmir Mekan Rehberi     04 Oca, 2023     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

İzmir’in ilk meyhanelerinden biri olduğu söylenen Aslan Yasef’in Yeri, 80 yıl sonra Yasef’in Meyhanesi adıyla Alsancak Kordon’da kapılarını açtı. 

1935 yılından itibaren İkiçeşmelik’te şehrin buluşma noktası olarak, sembolik yerlerin başında gelen Aslan Yasef’in Yeri, İzmir’in kolektif belleğinin büyük bir bölümüne şahitlik etmiş özel bir mekan. 80 yıl sonra Aslan Yasef’in dördüncü kuşak torunu olan Can Arslan tarafından, bu tarihe sahip çıkmak, geçmişin anılarını yaşatmak ve yeni nesillere aktarma heyecanıyla yeniden hayata geçen mekan,  Yasef’in Meyhanesi ismiyle Alancak’ta yeni müdavimleri için kapılarını açtı.

Atmosferinde geçmişin hafızasından izler taşıyan Yasef’in Meyhanesi, misafirlerine yıllar önceki dokuyu ve samimiyeti hissettirmek üzere dekore edildi. Meyhane sofrasının vazgeçilmez lezzetlerini reçetelerine sadık kalarak yeniden yorumlayan Yasef’in Meyhanesi geçmiş ve bugünü, misafirperverliği, paylaşmayı, dostluğu masalarında buluşturmaya kaldığı yerden devam ediyor.

 

Rezervayon No: 0532 379 33 69

Yasef'in Meyhanesi

5
Meyhane Alsancak

İzmir'de 80 yıllık bir mekanı tekrar hayata geçiren Yasef'in yeri Kordon'da farklı lezzetleri ve eğlencesi ile kısa sürede İzmir'in öne çıkan mekanları arasında yerini aldı. Yasef'in yeri güler yüzlü...

İNCELE & REZERVASYON YAP

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar