Festivaller

İzmir Mekan Rehberi'nin Yeni Projesi İzmir Restoranlar Haftası Başlıyor.

İzmir Mekan Rehberi     06 Nis, 2023     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

İzmir’de ilk defa düzenlenecek olan İzmir Restoranlar haftası şehrin mutluluğuna mutluluk, lezzetine lezzet katmaya geliyor. İzmir’de yeme&içme denince akla ilk gelen platform İzmir Mekan Rehberi tarafından ilk defa düzenlenecek olan İzmir Restoranlar Haftası 05 Haziran- 11 Haziran tarihleri arasında İzmir’in her bir köşesinde lezzet ve eğlence saçmaya hazırlanıyor.

Restoran işletmeciliği sektörüne ve çalışanlarına büyük bir destek sağlayacak olan İzmir Restoranlar Haftası aynı zaman dışarda yeme&içme kültürünün yayılmasını ve kampanyalı yemek menüleri, etkinlikler, yarışmalar ve atölyeler ile daha çok insanın dışarda yemek yeme deneyimine ve sosyalleşmesine ev sahipliği yapacaktır.

Daha mutlu bir İzmir sosyal teması ile bu sene ilki gerçekleşecek olan İzmir Restoranlar Haftası dünya çapında şehrin mutluluk puanını arttıracak ve sağ duyusu, özgürlüğü, keyfi ve eğlenceli yapısı ile öne çıkan İzmir halkının mutluluk düzeyini bir üst seviyeye taşıyacaktır.

İzmir’in Marka Değerine Büyük Katkı Sağlayacak olan İzmir Restoranlar Haftası gastronomi ve eğlenceyi bugüne kadar muhteşem bir şekilde sunan İzmir’in bilinirliliğini arttıracak ve gelenekselleşen bu proje ile uluslararası bir yapıya kavuşmasını kısa sürede sağlayacaktır.

Coğrafi işarete sahip geleneksel İzmir lezzetlerini öne çıkartmasının yanı sıra şehrin dört bir yanına dağılmış sokak lezzetlerinden deniz mahsüllerine, uzak doğu mutfağından vegan mutfağına kadar bir çok farklı kategoride gastronomi deneyimi yaşatacak olan İzmir Restoranlar Haftası İzmir’i komple bir festival alanına çevirmeyi hedeflemektedir.

Daha mutlu ve daha lezzetli bir İzmir teması ile ilki gerçekleşecek olan İzmir Restoranlar Haftası 05 Haziran - 11 Haziran tarihleri arasında aynı anda İzmir’de yüzlerce mekanın hazırlayacağı özel, uygun fiyatlı ve indirimli menülerle dışarıda yemek yeme alışkanlığını arttıracak, lezzet ve eğlenceyi temasını öne çıkararak her kesime hitap edecek bir etkinlik olacaktır. Ünlü şeflerle aynı anda bir çok farklı mekanda yapılacak workshoplar düzenleyerek İzmir halkının gastronomiye olan ilgisini arttıracak ve kaliteli yemek yemenin önemine vurgu yapacaktır.

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar