Yeme & İçme

DOĞA VE ESTETİĞİN BİR ARADA OLDUĞU URLA SAHNE’DE LEZZET VE EĞLENCE DOLU BİR BAYRAM!

İzmir Mekan Rehberi     20 Nis, 2023     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz keyifli bir bayram brunch’ı için Urla Sahne sizi bekliyor. Bayramın 1. ve  2. günü, aileleri ve dostları zengin bir brunch’da bir arada buluşturacak olan Urla Sahne; 10.00 – 14.00 saatleri arasında düzenlenecek brunch’ın yanı sıra, yüz boyama, paraşüt ile oyunlar, danslar gibi etkinliklerle çocukları da eğlenceli saatlere davet ediyor. Brunch menüsünde barbekü köşesi, yerel tatlardan oluşan zeytinyağlılar, peynirler, ana yemekler, kahvaltılıklar, parmesan tekerinde makarna, çörekler, pişi, boyoz, reçeller ve tatlı köşesi gibi pek çok lezzet yer alıyor.

EĞLENCENİN DOZU MÜZİKLE YÜKSELİYOR

Ayrıcalıklı ve lezzet dolu Bayram brunch’ının yanı sıra cuma akşamı ve cumartesi akşamı DJ müzik eşliğinde 80’ler ve 90’lar partisi her yaştan müzikseveri eğlenceye çağrıyor.

Birbirinden farklı konsept ve özgün lezzetlerden oluşan Urla Sahne’nin hafta sonu programı Ramazan Bayramı‘nın son günü olan 23 Nisan’da da devam ediyor.  Halat çekme, bubble show, maskotlar, limbo ve bandonun yer aldığı eğlenceli etkinlikler 14.00 - 18.00 saatleri arasında 23 Nisan Çocuk Bayramı için aileleri bekliyor.

 

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar