Yeme & İçme

Mandala Alaçatı’da 5 Ünlü Şef Lezzet Saçtı

İzmir Mekan Rehberi     06 Tem, 2023     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

Mandala Alaçatı'nın 23-25 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdiği Food Garden etkinliği, ünlü şeflerin lezzetlerini misafirlere sunmalarına olanak tanıyan bir etkinlik oldu. Bu etkinlikte Mandala Alaçatı'nın 5 şefi Mustafa Aydın, Sinem Çapraz, Ali Ronay, Türev Uludağ, Cocktail Mafia ve Hazer Amani gibi ünlü şefler, misafirlerine Workshop'lar düzenleyerek misafirlerine lezzetli anlar yaşattılar.

Ünlü şefler Peru mutfağından, Yunan mutfağına kadar eşsiz mezeleri misafirlerine sunarken, sokak lezzetleri es geçilmedi.
İzmir Mekan Rehberi

Türev Şef, Ege otlarından yapılan özel lezzetleri sunarken diğer şefler ise kendi benzersiz lezzetlerini Alaçatı'da tanıttı.

Alaçatı’ya farklı konsept ile söyleyen Gökhan Kali; “Mandala Alaçatı ile bu tür şef ve gastronomi etkinliklerini daha sık düzenleyerek halkın da katılabileceği bir mekan oluşturmayı hedeflemekte olup bu sayede halk, şeflerle buluşacağı bir mekan yaratmayı aynı zamanda misafirlerine benzersiz lezzetleri deneyimleme imkanı sunmayı hedeflediğini söyledi”.

İzmir Mekan Rehberi’nin de sponsor olduğu Mandala Alaçatı’da lezzetler konuştu…

Mandala Paşadayı Alaçatı

5
Gastro Pub Alaçatı

Mandala Paşadayı Alaçatı'da nezih ortamı, bahçesi ve etkinliklik alanları ile lezzeti ve eğlenceyi yaşayabileceğiniz harika bir mekan. Ünlü şeflerle workshoplar, küçük festivallar ve konserler...

İNCELE & REZERVASYON YAP

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar