İzmir Haberleri

İzmir’in Keyifli Bağ Otelleri

İzmir Mekan Rehberi     06 Eki, 2023     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

 

İzmir'de keyifli bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız, bağ otelleri harika bir seçenek olabilir. İzmir çevresinde yer alan bağ otelleri, şarap tadımı yapabileceğiniz, doğanın tadını çıkarabileceğiniz ve rahatlayabileceğiniz güzel mekanlar sunar. Muhteşem manzaraya sahip olan bağlarda şarap tadımı yapabilir, organik ürünler ile lezzetli yemekler yiyebilir, keyifli yürüyüşler yapabilirsiniz. Güzel şarapları yerinde tatmak ve bağ ortamının keyfini çıkarmak isteyenler için İzmir’in en keyifli bağ otellerini bir araya getirdik.

İşte sizler için hazırladığımız İzmir’de bulunan bazı keyifli bağ otelleri:

2Rooms Hotel, Urla
İzmir Mekan Rehberi

Üzüm bağlarının içinde minimalist tarzı ve mükemmel konumu ile sesiz sakin bir tatil geçirmek için mutlaka gidilmesi gereken yerler arasında bulunuyor. Ancak önemli bir ayrıntı; sadece 2 odası olduğu için rezervasyonunuzu çok önceden yaptırmanız gerekiyor.

 

Adres: Kuşçular, 8028. Sk. No:12, 35430 Urla/İzmir

Manej Urla
İzmir Mekan Rehberi

Gösterişten uzak, doğanın kalbinde hem çiftlik hem de oteli bir arada bulabileceğiniz, binicilik dersleri alabileceğiniz Manej Urla doğayla iç içe tatil keyfi yapmak isteyenler için doğru adres. 

 

Adres: Kuşçular, 8028. Sk. No:22, 35430 Urla/İzmir

 

Teruar Urla:
İzmir Mekan Rehberi

Mükemmel mimarisi ile odaları doğanın içinde bulunan Teruar Urla; üzüm bağlarının ve ağaçlarının arasında keyifli bir hafta sonu kaçamağı yapmak için tercih edilecek yerlerden.

 

Adres: Kuşçular, 8028. Sk. No:16, 35430 Urla/İzmir

Vineyard Hotel
İzmir Mekan Rehberi

Ağaçların arasında sakin bir lokasyona sahip tatlı bir butik otel olan Vineyard Otel; doğayla iç içe olan küçük bahçesinde sakin birkaç gün geçirmek isteyen herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken yerler arasında bulunuyor. 

 

Adres: Yağcılar, 9005. Sk. No:20, 35430 Urla/İzmir

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar