Yeme & İçme

Alsancak’ta Lezzeti Bol Tavuk Döner: Öncü Döner Alsancak

İzmir Mekan Rehberi     22 Kas, 2023     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

Gözümüzden Nasıl Kaçtı Bu Lezzet?

Alsancak’ta, Kıbrıs Şehitleri’ne gittiğimizde cadde boyu birçok tavuk dönerci var. Şu ana kadar bu tavuk dönerciler arasında ‘neden denemedik, halbuki hep de geçeriz önünden’ dediğimiz Öncü Döner’de, birbirinden lezzetli tavuk döneri denedik. Ekmeğindeki çıtırlık, abartısız sosu ve lezzetli mi lezzetli tavuğuyla çok beğendik. 

Mekanın sıcak atmosferi, samimi hizmeti ve misafirleri ağırlama konusundaki özeni de dikkatimizden kaçmadı.

Kıbrıs Şehitleri Manzaralı Tavuk Döner

Mekanın üst katlarına çıkınca Kıbrıs Şehitleri’ni yukarıdan görme şansınız oluyor. Döner dedik mi yanında turşusu eksik olmaz, turşularını da denedik ve öyle günlerce beklemiş turşulardansa, gün içinde sürekli yenilediklerini söylediler ki zaten tadından da bekletilmediği anlaşılıyor. Zurna dürüm zaten doyurucudur ama Öncü Döner’in zurna tavuk dürümü normalden de doyurucu ve lezzetli. Tavuğu sadece dürüm olarak değil servis olarak da söyleyebilirsiniz onu da denedik ve yanındaki patatesi gerçekten çok beğendik. 

İzmir Mekan Rehberi'nden gelenlere %10 indirim

Bir de gitmişken İzmir Mekan Rehberi’nden gelenler için indirim de aldık ve İzmir Mekan Rehberi’nden gelenlere Öncü Döner’in Alsancak şubesinde geçerli %10 indirim yapacaklarını söylediler. Bu fırsatı da mutlaka değerlendirip Öncü Döner Alsancak şubesine bir uğrayın ve tavuk dönerini deneyin deriz. 

Kıbrıs Şehitleri Manzaralı Tavuk Döner
İzmir Mekan Rehberi
İzmir Mekan Rehberi'nden gelenlere %10 indirim
İzmir Mekan Rehberi

2010 yılından bu yana, İskenderun usulü tavuk dürüm ve diğer lezzet seçeneklerini milyonlara sunan Öncü Döner, gıda sektöründeki en önemli oyunculardan biri haline gelmiştir. Anadolu’nun dünyaya...

İNCELE & REZERVASYON YAP

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar