Festivaller

İzmir Tattoo Fest 2024: Dövmenin Büyülü Dünyası İzmir'de Buluşuyor!

İzmirli Gezgin     20 Şub, 2024     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

İzmir, 8-10 Mart tarihleri arasında dövme tutkunlarını bir araya getirmek için heyecanla hazırlanıyor. Türkiye'nin en büyük dövme festivali olan İzmir Tattoo Fest, 3 gün boyunca dövme sanatının benzersiz atmosferini İzmir Fuarı'nda yaşatacak.

Bu yılki etkinlik, dövme severler için bir cennet olacak. Dünyanın dört bir yanından gelen dövme sanatçıları, özgün tasarımları ve ustalıklarıyla büyüleyecek. Aynı zamanda, dövme tutkunlarına yönelik çeşitli workshoplar düzenlenecek, böylece katılımcılar dövmenin inceliklerini keşfetme fırsatı bulacaklar.

İzmir Tattoo Fest sadece dövme sanatıyla sınırlı değil! Etkinlik boyunca konserler de düzenlenecek, müzik ve sanatın birleştiği muhteşem bir atmosfer oluşacak. Konser programı şu şekilde:

8 Mart 21.30 - Anıl Piyancı

9 Mart 18.30 - Bosphoroots 21.30 - Ogün Sanlısoy

10 Mart 21.30 - Hey! Douglas (Live)

Etkinlik boyunca dövme yaptırmak isteyenler için birçok seçenek bulunacak. Ayrıca, dövme sanatçılarıyla tanışmak ve onlardan ilham almak için eşsiz bir fırsat olacak.

İzmir Tattoo Fest, sanat ve eğlencenin mükemmel bir kombinasyonunu sunuyor. 8-10 Mart tarihleri arasında İzmir Fuarı'nda gerçekleşecek bu muhteşem etkinliği kaçırmayın! 

 

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar