Yeme & İçme

Tavacı Recep Usta'nın Lezzet Dolu Dünyası İzmir Kordon'u Sallıyor

İzmir Mekan Rehberi     18 Mar, 2024     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

İzmir'in enfes kebap ve tava lezzetlerinin baş tacı mekanı Tavacı Recep Usta, İzmir Kordon'da açtığı işletmesiyle adından sıkça söz ettiriyor. Kısa sürede şehrin müdavimlerinin gözdesi haline gelen mekan, gerek lezzetli yemekleri gerekse samimi atmosferiyle her öğün dolup taşıyor.

Çocuk yaşlardan itibaren çalışma hayatına adım atan Recep Usta, işini severek ve özveriyle yapmanın hazzını her zaman yaşamış. Bugün dahi iş önlüğüyle şubelerini dolaşan, her misafiri güleryüzle karşılayan Recep Usta, leziz yemekleri servis ederken misafirlerini adeta büyülüyor.

Tavacı Recep'in menüsünde öne çıkan lezzetler arasında kuzu kaburga, ciğer tava ve özel mezeler yer alıyor. Her biri özenle hazırlanan bu lezzetler, İzmir'in damak tadına hitap ediyor.

İzmir'in lezzet tutkunlarını buluşturan Tavacı Recep Usta'nın işletmesine rezervasyon yaptırmak isteyenler için İzmir Mekan Rehberi en doğru adres! 

Rezervasyon için : 

Tavacı Recep Usta'nın her bir misafiriyle vedalaşırken dillere dolanan sözü ise şüphesiz "Başım Üstüne Abi…" oluyor.

Lezzetin ve samimiyetin adresi Tavacı Recep Usta, İzmir'in gastronomi dünyasına yeni bir soluk getirmeye devam ediyor!

Tavacı Recep Usta İzmir

3,8
Kebap / Et Yemekleri Konak

İzmir'de kebap ve tava yemekleri denince ilk akla gelen mekanlardan birisi olan Tavacı Recep Usta İzmir Kordon'da açtığı muhteşem işletmesi ile kısa sürede ünlü oldu. Kebap lezzetlerini İzmir'de...

İNCELE & REZERVASYON YAP

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar