Yeme & İçme

Kendine Has Festival Epic Fair İzmir'i Salladı

İzmir Mekan Rehberi     24 Nis, 2019     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

İzmir’in ilk ve tek müzik festivali Epic Fair, dördüncü yılında da müzikseverlere unutulmaz bir gün yaşattı. Her geçen daha yoğun bir katılımla gerçekleşen kendine has festival Epic Fair 2019, bu yıl da nefes kesen performanslara ev sahipliği yaptı.

Alternatif müziğin dikkat çeken müzisyenleri bu yıl dördüncü kez İzmir’in ilk ve tek müzik festivali Epic Fair sahnesinde dinleyicilerle buluştu. İzmir şehir merkezinde tropik bir park olan Kültürpark’ın büyüleyici atmosferinde gerçekleşen Epic Fair 2019’da alternatif alternatif müziğin en iddialı seslerini ağırladı. Kültürpark içerisinde yer alan Kübana, Ada ve Göl gazinolarında kurulan sahnelerde alternatif müziğin iddialı isimleri unutulmaz performanslara imza attı. Birçok ünlü oyuncu ve müzisyenin de dinleyici olarak katıldığı Epic Fair 2019, yine özgür eğlencenin kendine has adresi oldu.

 

Dünyadan ve Türkiye’den Önemli İsimler Sahnede

Yurtiçinden ve yurtdışından önemli müzik gruplarının canlı performanslarını 3 ayrı sahneden dinleyicilerle buluştuğu Epic Fair 2019 dördüncü yılında daha kapsamlı bir festivale dönüştü. Geçtiğimiz yıl Kübana ve Ada sahnelerinde festival severle buluşan Epic Fair, bu yıl Göl sahnesinin de eklenmesiyle üç farklı platformda yine gerçek müziğe ev sahipliği yaptı. Görkemli dev palmiyelerin altında gerçekleşen festivalde kendine has eğlencenin tadını çıkarmak isteyen yaklaşık 4000 müziksever birbirinden değerli müzisyenlerin canlı performanslarıyla coştu. Bu yıl ilk kez bir Afro-Funk grubu ağırlayan İzmir, Vaudou Game’in hem eğlendiren hem de hüzünlendiren repertuarıyla ilk kez Epic Fair sahnesinde tanıştı. Kendine Has festivalin bir diğer ilgi çeken konuğu ise Orta Doğu tınılarıyla cıvıl cıvıl bir kompozisyona imza atan DJ Naduve oldu. Soundcloud’da iki milyonun üzerinde takipçisi olan ve en çok dinlenen DJ setleri arasında yer alan Naduve “Ready Set Go” performansıyla festival alanını coşturdu.

Özgürce Eğlencenin Tadını Çıkardılar

Bu yıl ki Epic Fair’e katılan herkes özgürce eğlenmenin ve kendine has bir festivalin parçası olmanın tadını çıkardı. Atmosferiyle Latin Amerika havasını andıran Kübana sahnesi, müzisyenlerle dinleyiciler arasında gerçekleşen sıcak ve keyifli iletişime de ev sahipliği yaptı. Kendine has festival unutulmaz sahne performanslarının yanı sıra ev yapımı hamburger ve taze kahve servisiyle de dinleyicilere lezzetli bir tadım deneyimi yaşattı. Kübana ve Ada sahnesi arasında mekik dokuyan festival severler konser aralarında Kültürpark’ın yeşil alanlarında uzanarak keyif yaptılar.

Sahnede Yüksek Ritim ve Adrenalin Hakimdi

Festivalin en kendine has sahnesi Kübana, kuruluşu uzun yıllar öncesine dayanan progresif rock ve deneysel müziğin idolleri arasında gösterilen Nekropsi’yle dinleyicilerin adrenalini yükseltirken, Orta Doğu tınılarının baskın olduğu müzik tarzlarını saykodelik rock olarak tanımlayan Ouzo Bazooka’da Kübana sahnesinde müzik severlerle buluştu.

Geçtiğimiz yılda Epic Fair sahnesinde hareketli performanslarıyla ritmi yükselten Bant Mag DJ set bu yıl dakatılan tüm müzikseverlere dans ve eğlence dolu saatler yaşatırken, Tel Aviv’den dünyaya açılan Shame On Usve ülkemizin en yeni alternatif gruplarından Gözyaşı Çetesiile katılımcılar eğlence dolu saatler yaşadı.

Sürpriz İsimler de Epic Fair’deydi

Festivalin dikkat çeken diğer isimleri arasında; AlekLee, Undomondo, Local Soundboyz, Brek, Hedonutopia, Apeiron Collective ve adını geçen yıl festivalde geniş kitlelere duyuran Islandman’de yer aldı.

İzmir’in ilk ve tek müzik festivali Epic Fair önümüzdeki yılın da en çok beklenen festivali olmaya şimdiden aday.

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar