Yeme & İçme

Lokanta Kritikos: İzmir'in Girit Mutfağı

İzmir Mekan Rehberi     29 Mar, 2024     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

İzmir'in yeni iş merkezi Bayraklı'da  lezzet dolu bir buluşma noktası var: Lokanta Kritikos! Girit'in ruhunu, Ege'nin lezzetlerini ve Anadolu'nun enfes tatlarını bir araya getiren bu mekan, yemek tutkunlarının vazgeçilmezi haline geldi.

Hafta içi her gün öğle yemekleri için kapılarını açan Lokanta Kritikos, müdavimlerini lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Yemeklerinde kalite ve lezzeti ön planda tutan Lokanta Kritikos, kuzu etli arapsaçı, işkembeli nohut gibi geleneksel tatlarını modern dokunuşlarla sunuyor.

Her gün Taze ve Lezzetli
İzmir Mekan Rehberi

Girit'e özgü zeytinyağlıların yanı sıra, güveç yemekleriyle de damakları şenlendiren Lokanta Kritikos, her bir lokmada misafirlerine enfes bir deneyim sunuyor. Mekanın sıcak atmosferi ve samimi hizmeti ise yemeğinizi daha da özel kılıyor.

Lokanta Kritikos'ta keyifli bir öğle yemeği için kişi başı ortalama 230 - 300 TL arası bir hesap ödeyebilirsiniz. Bu fiyatın karşılığında alacağınız lezzet ve deneyim ise sizi memnun etmekten çok daha fazlasını vaat ediyor.

Eğer siz de unutulmaz bir lezzet deneyimi peşindeyseniz rotanızı mutlaka Lokanta Kritikos'a çevirin.

Adres: Ater Tower Altı, Çınarlı - İzmir

Lokanta Kritikos

5
Ev Yemekleri Bayraklı

Her gelenin Lokanta Kritikos’tan mutlu ayrılmasının bir sebebi var. Lezzet lezzet. İzmir'de Girit, Ege ve Anadolu mutfağının en lezzetli yemekleri için Ater Tower altında sizleri bekliyor.. Lokanta...

İNCELE & REZERVASYON YAP

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar