Akademi

NYKS Cocktail Bar, İzmir Gece Hayatına Yeni Bir Soluk Getirdi.

İzmir Mekan Rehberi     05 Nis, 2024     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

 

İzmir'in gece hayatına damga vuran yeni mekân NYKS Cocktail Bar İnci Tower'ın altında yer alıyor.

Duygu – Oğul Ezgin ve Göktürk Samed Tosun'un önderliğindeki bir ekip tarafından hayata geçirilen Nyks Cocktail Bar uzun süren titiz çalışmaların meyvesi olarak ortaya çıktı. NYKS, konuklarını eşsiz bir deneyime davet ediyor. Mekânın dikkat çekici dekorasyonu ve incelikle düşünülmüş detayları, adeta bir sanat eserini andırıyor.

NYKS'in öne çıkan lezzetleri arasında, özellikle ananaslı bardak sunumu ve tatlarıyla beğeni toplayan "NYKS Plus" kokteyli yer alıyor. Bunun yanı sıra, "Alexandra" da denemeye değer bir seçenek olarak menüde yerini alıyor.

Mekân, gece hayatına yeni bir soluk getirirken, kapılarını saat 23.00'te açıyor ve eğlenceyi sabaha kadar sürdürüyor. Ancak, yoğun ilgi nedeniyle rezervasyonsuz alım yapılamayacak kadar talep görüyor. Bu nedenle, geceyi NYKS'te geçirmek isteyenlerin erken rezervasyon yapmaları tavsiye ediliyor.

NYKS Cocktail Bar, kaliteli müzik, lezzetli kokteyller ve eğlenceli atmosferiyle İzmir gece hayatının yeni parlayan yıldızı olmaya aday. Daha fazla bilgi ve etkinlikler için https://www.izmirmekanrehberi.com/m/club-gece-hayati/nyks-cocktail-bar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

NYKS Cocktail Bar

5
Club - Gece Hayatı Konak

NYKS Cocktail Bar: Stilin ruhlarla buluştuğu ve her anın dinamik eğlenceye kadeh kaldırıldığı yer. Olağanüstü eğlencenin tadını NYKS Cocktail Bar'da yaşayın.İzmir'de yemek sonrası gidilecek mekanlar...

İNCELE & REZERVASYON YAP

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar