İzmir Etkinlikleri

İzmir Mayıs Ayı Tiyatro Rehberi

İzmir Mekan Rehberi     18 Nis, 2024     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

2024'ün Mayıs ayında, İzmir her zamankinden daha renkli ve hareketli olacak! Şehir, müzik dolu konserlerden tiyatrolara ve heyecan verici festivallere kadar çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Eğer siz de bu ayı nasıl değerlendireceğinizi düşünüyorsanız, İzmir etkinlik rehberimizde yer alan etkinlikleri gözden geçirmeyi unutmayın! Müzik tutkunları için unutulmaz konserler, sanatseverler için etkileyici tiyatro oyunları ve herkes için keyifli festival etkinlikleri ile dolu bir ay sizi bekliyor. İzmir'in enerjisine kapılmak ve unutulmaz anlar yaşamak için hazır mısınız?

Seviyorsan Git Ayrıl Bence
İzmir Mekan Rehberi

01 Mayıs 2024, Çarşamba - 20:00

Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi

Boşanmak üzere olan bir çiftin son buluşmasında neler yaşanabilir? Ya bu son buluşulan yer aslında ilk buluşulan yer ise? Tüm bu hesaplaşma içinde adeta seyircinin tarafsız bir hakem gibi temsilini yapan eğlenceli bir garsonun da olaylara dahil olması ile 1saat 15 dakikalık eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Etekler ve Pantolonlar
İzmir Mekan Rehberi

02 Mayıs 2024, Perşembe - 20:30

İstinyeArt %100 Performans Arena

Moonlife Dergisi ve Altın Palmiye Ödüllerinde 2021 yılının “En İyi Tiyatro Oyunu ödülüne layık görülen, Nurseli İdiz, Nergis Kumbasar gibi usta isimlerin rol aldığı Etekler ve Pantolonlar seyirciyle buluşuyor. İki eski arkadaşın evliliklerini sorgulamak için başladıkları süreç, artık kendi istedikleri hayatlara doğru yol aldıkları bir sürece dönüşür.

Süre: 80 dakika

Seni Seviyorum İyi Ki Ayrılmışız
İzmir Mekan Rehberi

05 Mayıs 2024, Pazar - 20:30

İstinyeArt Performans Arena

Tesadüfen bir düğün salonunda karşılaşan eski karı-koca Leyla ve Sami…
Yıllar sonra, birbirlerini bambaşka bir halde bulurlar: biri damat, diğeri düğün organizatörü.

Damat, düğün organizasyonunu tamamlamak zorundadır ve bu organizasyonda ona yardımcı olacak tek kişi eski eşi Leyla’dır. Yeni gelinin isteklerini karşılamak için çalışırken, geçmişten gelen duygusal konuları da açmak zorunda kalırlar. Anılar ve duygular, geleceklerini sorgulamalarına neden olur.

Her hikaye mutlu sonla biter mi? Ya da mutlu son diye bir şey var mıdır?
Bu karşılaşma, sonların ve başlangıçların karmaşıklığını ortaya koyar.

Doğu Demirkol
İzmir Mekan Rehberi

09 Mayıs 2024, Perşembe - 20:30

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

Stand up gösterisini kapalı gişe oynayan Ahlat Ağacı, Ölümlü Dünya, Bayi Toplantısı filmlerindeki başarılı performansının ardından,  ‘Doğu’ dizisinin iki sezonunun çekimlerini tamamlayan komedyen sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye, Avrupa ve Amerika’da ve dünyanın farklı şehirlerinde gerçekleştirdiği tek kişilik gösterisinde kendi yaşamından ve bu topraklarda güldürü niteliği taşıyan her olaydan beslenen Doğu Demirkol, bu sezon da seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Zengin Mutfağı
İzmir Mekan Rehberi

10 Mayıs 2024, Cuma - 21:00

Şener Şen, DasDas prodüksiyonu olan Zengin Mutfağı’nda sahnelediği muhteşem performansıyla Türkiye turnesinde!

İstanbul, Diyarbakır,Gaziantep, İzmir, Bursa, Antalya ve Adana’da seyirciyle buluşacak olan Zengin Mutfağı Türkiye’yi şehir şehir dolaşacak.

Cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarının zengin bir ailenin mutfağına yansıması.

Hizmet etmekten başka bir şey düşünemeyen köşk çalışanları da gözlerinin önünde gelişen olaylar karşısında kayıtsız kalamayacaktır. Toplumdaki değişimden her biri kendi payına düşeni alacaktır.

Okan Cabalar
İzmir Mekan Rehberi

12 Mayıs 2024, Pazar - 20:30

Nazım Hikmet Kültür Merkezi

Yer aldığı birçok skeç programı, dizi ve filmlerde yarattığı başarılı tiplemelerle mizahseverlerin beğenisini kazanan Okan Cabalar, izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Taxim
İzmir Mekan Rehberi

16 Mayıs 2024, Perşembe - 21:00

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

“Taxim Bistro”da yolları kesişen birbirinden farklı hayatlar… On farklı insan, on farklı kader.

Bir araya gelmesi mümkün ama bir arada yaşaması imkansız olan bu insanların yolları, bir anda beliren “hayatta kalma” kavşağında sınava tabi tutulursa neler olur?

“Taxim”, sistemin baskıcı düzeni ile kişisel bencilliklerin ve önceliklerin kesiştiği Araf’ın oyunu.

Kara komedinin doruklarından, ölümün kıyısına gelgitler yaşayan bir hikaye.

Herkes yaşamayı hak eder mi? Yaşama hakkı taksim edilebilir mi? İşte bütün sorun bu!

Aydınlıkevler
İzmir Mekan Rehberi

16 Mayıs 2024, Perşembe - 21:00

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

Yaşamak, zemheriye ve yokluğa direnmek ve Amerika’yla baş etmek üzerine dar gelirli ama zengin bir öykü… Burası Aydınlıkevler ve babaannem Amerika’ya karşı!

Mesut Süre ile İlişki Testi
İzmir Mekan Rehberi

19 Mayıs 2024, Pazar - 16:00

Tepekule Kültür ve Kongre Merkezi

“Mesut Süre İle İlişki Testi” çiftlerin tanışma hikayelerinden kıskançlıklarına, eski sevgililerinden arkadaşlarıyla ve aileleriyle bir çift olarak kurdukları ilişkiye kadar pek çok şeyi, Mesut Süre’nin yer yer keskin ama her daim eğlenceli ve neşeli moderatörlüğü eşliğinde paylaştıkları bir talk Show formatıdır.

Baturay Özdemir
İzmir Mekan Rehberi

20 Mayıs 2024, Pazartesi - 20:30

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

Yıllardır sahnelerde kendine has tarzı ve cesur şakalarıyla büyük ilgi toplayan Baturay Özdemir, son gösterileri “Yerli ve Kirli” ve “Cevap Hakkı” ile milyonlarca insana ulaştı. Yeni gösterisiyle hız kesmeden Türkiye turnesine devam ediyor.

Yasemin Sakallıoğlu – Doğru Koca Nasıl Seçilir?
İzmir Mekan Rehberi

26 Mayıs 2024, Pazar - 21:00

Kültürpark

Genç komedyen; aile bağları, kadın erkek ilişkileri ve bu ilişkilerin psikolojik etkilerini çeşitli tiplemelerinden yardım alarak esprili bir dille aktarıyor.

Kendini de eleştirmeyi ihmal etmeyen Yasemin Sakallıoğlu’nun gösterisinin ismi “Doğru Koca Nasıl Seçilir?”

Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım
İzmir Mekan Rehberi

30 Mayıs 2024, Perşembe - 21:00

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

Türkülere içten geldiği gibi eşlik edebileceğiniz toplu bir terapi, iç dünyanıza yapacağınız bir yolculuk… Fırat Tanış, sesiyle sözüyle bu yolculukta rehberiniz, kılavuzunuz olacak.

Sefa Doğanay Show
İzmir Mekan Rehberi

31 Mayıs 2024, Cuma - 20:30

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

Güzel sesi ve eşsiz taklit yeteneği ile milyonları ekrana bağlayan Sefa Doğanay, stand-up gösterisiyle hayranlarıyla buluşuyor.

 

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar