Akademi

Aşkla Döner: İzmir Sarnıç'ta Dönerin Gurme Deneyimi

İzmir Mekan Rehberi     23 May, 2024     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

 

 

İzmir'in Gaziemir/Sarnıç bölgesinde 2023 yılında kapılarını açan Aşkla Döner, lüks dönerci kavramıyla döner severlerin beğenisini kazandı.

Kaliteli malzemeler ve özenli sunumlarıyla döneri bir gurme deneyimine dönüştüren Aşkla Döner, şık ve modern tasarımıyla hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor.

%100 gerçek et döner lezzeti ile dolu bir deneyim sunmayı amaçlıyor.
Hem Gaziemir/Sarnıç'ta hem catering hizmetiyle hem de paket servis hizmetiyle evlere, işyerlerine ve özel günlere lezzetli dönerler sunan Aşkla Döner, müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor.

Odun ateşinde pişirilen %100 et döneriyle, piyasanın en önemli restoranları arasında yer alan Aşkla Döner, her gün işini aşkla yaparak sizlere daha iyisini sunmaya devam ediyor. "Ne zaman gelseniz hep aşkla dönersiniz!" mottosuyla, %100 gerçek et döner lezzeti ile misafirlerini ağırlıyor.

Aşkla Döner, döneri sadece bir yemek değil, aynı zamanda bir sanat eseri olarak görüyor. Şeflerimiz, her bir döneri büyük bir özenle hazırlayarak misafirlerimize unutulmaz bir lezzet deneyimi sunuyor. Kaliteli hizmet anlayışımız ve yenilikçi yaklaşımımızla İzmir’de döner keyfini bir üst seviyeye taşıyoruz.

İletişim:

Adres: Fatih Mahallesi Ege Cad. 4/A Sarnıç, 35040 Gaziemir/İzmir
Telefon: 0534 895 31 16

Aşkla Döner Sarnıç

5
Döner Gaziemir

Sarnıç’da açılan Aşkla Döner, odun ateşinde pişen %100 lezzetli et döneri ile açıldı... Gününü bu lezzet ile taçlandırmak ve gerçek et döner lezzetini tatmak için Aşkla Döner’e uğramalısınız...

İNCELE & REZERVASYON YAP

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar