Akademi

Bornova'da Sohbetlerinize Keyif Katacak Bir Pub: The North Irish

İzmir Mekan Rehberi     05 Haz, 2024     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

Büyükpark'ta bulunanThe North Irish Pub, lezzetli yiyecekleri, özel kokteylleri ve kaliteli şarapları ile Bornova'nın gözde mekânlarından biri olarak öne çıkıyor. Muhabbet ederken güzel içecekler içmek isteyenlerin favorisi haline gelen bu pub, yıl dönümlerini kutlamak isteyen çiftler için de özel bir buluşma noktası olmuş durumda. The North Irish Pub’ın zengin ve çeşitli menüsü sayesinde kendi damağınıza göre bir tat bulamamanız neredeyse imkansız. 
Pubın sıcak ve samimi atmosferi, hem arkadaş buluşmaları hem de romantik akşam yemekleri için ideal bir ortam sunuyor. Yıl dönümlerini kutlamak için The North Irish'i tercih eden çiftler, hem lezzetli yemeklerin hem de özel içeceklerin tadını çıkarırken, unutulmaz anılar biriktirme fırsatı buluyorlar..
Bornova'da kaliteli bir pub deneyimi arayanların ilk tercihlerden biri olan  The North Irish Pub'a gelerek, lezzetli yiyeceklerin ve özel içeceklerin tadını çıkarabilir, sevdiklerinizle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Buraya gelirseniz kendi imzalarını taşıyan efsane kokteyllerinden denemeyi unutmayın!

The North Irish Pub

5
Bar Bornova

Bornova’da gidebileceğiniz samimi sosyalleşmek için ideal bir mekan.
Özelliklle atmosfer ve çalan müzikler çok iyi. ...

İNCELE & REZERVASYON YAP

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar