Yeme & İçme

ALAÇATI’DA NEFES ALDIRAN MEKAN

İzmir Mekan Rehberi     31 Tem, 2019     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

Çeşme turizminin parlayan yıldızı olan Alaçatı’da yeni bir mekan daha tatil, lezzet ve eğlence tutkunlarının yeni adresi olmayı başardı.

Alaçatı’da Yeni Bir Mekan


Çeşme turizminin parlayan yıldızı olan Alaçatı’da yeni bir mekan daha tatil, lezzet ve eğlence tutkunlarının yeni adresi olmayı başardı. İzmir Bayraklı’da bulunan ‘Efendiler Kulübü’ artık Alaçatı pazaryerine yürüyerek 3 dakikalık mesafede misafirlerini ağırlıyor. Osman Efe Kayabaşı’nın İzmir’den sonra Alaçatı’ya kazandırdığı mekan, bünyesinde ayrıca 6 odalı butik oteli de barındırıyor.Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu ve yemek programı sunucusu Onur Büyüktopçu’da soluğu mekanda alan ünlüler arasındaydı . Büyüktopçu lezzetlere tam not verirdi.

LEZZET VE KALİTE ÖNEMLİ

Lezzet, eğlence ve dinlenceyi bir arada barındıran, otopark sorunu olmadan misafirlerin otomobilleri ile mekanagelebilmeleri ise ayrı bir avantaj sağlıyor. Mutfaktan çıkan lezzetli menüler eşliğinde zeytin ağaçları altında 80’li ve 90’lı yılların müziklerini dinleyen Alaçatı tutkunları, daha sonra djtarafından çalınan müziklerle eğlencesine devam ediyor. Haftanın üç günü sanatçıların sahne aldığı ‘Efendiler Kulübü’ için “Alaçatı’nın nefes alan mekanı” deniyor, “Biz burada lezzeti, kaliteli müziği, özenli sunumu ve dinlence imkanını sunuyoruz. Köyiçi’nin kalabalığından uzak aynı zamanda yürüyerek üç dakika mesafedeyiz, farkımız kalitemiz “ diye konuştu.  

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar