Yeme & İçme

İzmirliler Dondurma Yemeye Şehrin Her Bir Ucundan Gelato La Diva'ya Gidiyor

İzmir Mekan Rehberi     03 Eyl, 2017     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

Doğal dondurma lezzetini İzmirlilerle buluşturan Gelato La Diva lezzeti ile İzmir’in en popüler dondurmacılarından bir tanesi oldu. 
 

Doğal Meyveler

Özgür Semerci tarafından İzmir Balçova’da kurulan ‘ La Diva ‘ kısa sürede İzmirliler tarafından büyük ilgi gördü. 

Doğal meyveler ile usta ellerin özgünlüğünü birleştirerek özel kıvamı yakalayan La Diva eşsiz lezzetleri ve günlük taze üretimleri ile gurme damaklara hitap ediyor. ‘Mutluluğu Dondurma’ sloganı ile çıkış yaparak lezzet anlayışına yeni bir algı yarattılar. Balçova’da bulunmasına ve çevresine hitap etmesine rağmen yalnızca Balçova, Narlıdere, Üçkuyular, Göztepe gibi yakın semtleri dışında İzmir’in çevresindende bir çok ziyaretçiyi ağırladıklarını söyleyen La Diva Dondurmaları ve La Diva Foodart’ın sahibi Özgür Semerci “ 2017 ile birlikte başladığımız La Diva dondurma serüvenimiz La Diva Foodart’ta  gurme lezzetleri İzmirliler ile buluşturarak devam ediyor.

2018 yılı için yapacağımız yeni yatırımlar ile leziz tatlarımızı şehrin bir çok noktasına taşımaya devam edeceğiz” dedi. İlerleyen zamanlarda da adından çok bahsettirecek olan ‘ Gelato La Diva ‘ dondurmaları Balçova Kipa karşısında hizmet vermektedir.

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar