Yeme & İçme

Maldivlere Gitmeye Gerek Yok. İzmir’de Kalem Adası Var.

İzmir Mekan Rehberi     03 Ağu, 2019     3 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

Tropik adalara benzerliği ile dikkat çeken Kalem Adası Dikili’nin güzeller güzeli Bademli Köyüne bağlı. Henüz bir çok kişi tarafından keşfedilmediği için sakin, huzurlu ve keyifli bir tatil için Kalem Adası eşsiz bir bölge.

Doğa ile iç içe sağlıklı atmosferi, cam gibi berrak denizi ve sizi her an dinginleştiren havası ile bu güzel İzmir Adası size cennet gibi bir tatil sunuyor.

Kalemler adasının tek tesisi Oliviera Resort’a Bademler Köyünden adaya giden teknelerle ulaşım sağlayabilirsiniz. Sadece 30 odası olan Olivera Otel’e gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırın. Özellikle yaz aylarında oda bulmak çok kolay değil. Ayrıca fiyatlar ortalama gecelik 1.500 TL civarında.

 

Kalem Adası'na Günübirlik de Gidebilirsiniz
İzmir Mekan Rehberi

Günübirlik gitmek isteyenlere de kapısı açık olan Kalemler Adasında sahilde günlük şezlong kiralabilir ve tesisin mutfağından yararlanabilirsiniz.

Özellikle sakin bir tatil, balayı ve romantik tatiller için tercih edilen Kalemler Adasında deniz altı güzellikleri de öne çıkıyor. (TSSF) Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu onaylı  Su Sporları Merkezine de sahip bu adada dalış imkanı da mümkün.

 

 

    YORUMLAR

  1. Image
    harika bir yer. mutlaka gidin
  2. Image
    bir kere bu ada bademler köyü değil, dikili bademli köyüne bağlı. kim hazırladıysa bu içeriği alkolü az içerek hazırlasın. sitenize editör lazımsa ben çalışmaya talibim. :)
  3. Image
    Nasil gidelim ? Gecelik 1500 tl deniyor gunu birlik ziyaret ne kadar acaba ? Bilgi verilmemis

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar