Seyahat

Urla’nın Çok Huzurlu Köşesi, Demirlici Koyu

İzmir Mekan Rehberi     04 Ağu, 2019     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

İzmir’in her köşesinde saklı cennetler olduğunu biliyoruz. Bu yazımızda Urla merkezden 20 Km doğa ile iç içe yemyeşil bir yolculuktan sonra sizi karşıyalan muhteşem bir koy ve yarım ada Demircili Koyu’ndan bahsedeceğiz.

Geçen yıllara kadar çok az insan tarafından bilenen Demircili Koyu muhteşem denizi, piknik yapılabilecek eşsiz alanları ve huzurlu doğası ile artık müdavim ziyaretçilere ev sahipliği yapıyor.

Sahip olduğu ortamı ile kamp yapmaya da çok elverişli Demirci Koyu’nda dilerseniz koyun içinde yer alan Ada Cafe mutfağı ile de her öğünde size hizmet verebiliyor. Ada Cafe aynı zaman soyunma Kabini, tuvalet ve duş hizmetleri de veriyor.

Denize girmeyi çok sevenlere küçük bir uyarı. Masmavi suyu ve berrak görüntüsü ile herkes içine çeken bu eşsiz koyun denizi resmen buz gibi.

Peki Bu Güzel Demircili Koyuna Nasıl Gidilir?
İzmir Mekan Rehberi

Toplu taşıma ile gitmek isteyenler, İzmir Fahrettin Altay durağından 725 Urla Otobüsüne ya da Urla İlçe dolmuşlarına binebilir.  Urla’ya ulaştıktan sonra 733 Urla - Yağcılar Otobüsüne binip son durakta indikten sonra 4 Km kadar yürüme mesafesi var.

Kendi araçları ile gitmek isteyenler İzmir’den sonra varış için 70 km yol yapması gerekiyor. Ortalama 55-60 Dk sürüyor yol.

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar