Yeme & İçme

''Beeves Steakhouse Alsancak'' İle Gurme Lezzetler Sizlerle

İzmir Mekan Rehberi     30 May, 2017     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

2009 yılında Şaşkın Bakkal BeevesSteakhouse ile başlayan, şuan 14 şube ile Türkiye'ye yayılmasıyla devam eden eşsiz bir lezzet...

Geçmişi Çok Uzun Yıllara Dayanan BeevesSteakhouse
İzmir Mekan Rehberi

Geçmişi çok uzun yıllara dayanan hayvancılık altyapısı ile 25 yıldır Kars ve Gebze’de bulunan çiftliklerde özel üretim yapan BeevesSteakhouse, İzmir Alsancak’taki şubesiyle de İzmirlilerin gözdesi halinde.

Özel dryage odalarında 28 gün boyunca dinlendirdikten sonra tek tek özel olarak işlenen ve el ile üretimlerimizi gerçekleştirilen etlerin lezzeti sınırlarını aşıyor. Üretimden tüketime her şeyin kontrol edildiği, Türkiye’nin en sağlıklı, katkısız ve lezzetli burger ve steaklerini yeme şansı yakalayan İzmirliler “etin en güzel” halini Beeves Alsancak’ta keşfediyor.

Beeves Alsancak şubesi sahibi Ali Şenkal;
İzmir Mekan Rehberi

"Bir çok yerde bir çok çeşitte et yemek mümkün. Fakat özel olarak üretilen, dinlendirilen ve her gün taze bir şekilde müşterilere sunulan bir eti yemek her yerde mümkün olmuyor. Tüm bunların dışında sadece şubemizde bulunan birbirinden özel alkol çeşitleri, dj eşliğinde müzik keyfi ve kendinizi özel hissedebileceğiniz hizmet ile BeevesSteakhouse Alsancak ile yemek yemek artık daha keyifli diyor.

Şimdi Beeves Alsancak ile “gurme damakların gurme lezzetlerle” buluşmasının tam zamanı!

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar