Yeme & İçme

İzmir’in ilk Vegan Burger’i MM&G’s Burger’den!

İzmir Mekan Rehberi     08 Ağu, 2019     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

Türkiye’nin en lezzetli burgerlerini yapan MM&G’s Burger’den, Vegan Burger arayanlara müjdeli haber geldi...

Tamamı Bitkisel Bazlı Ürünlerden Oluşan Vegan Burger!
İzmir Mekan Rehberi

İstanbul’da başlayan lezzet yolculuğuna İzmir Bornova şubesi ile devam eden MM&G’s Burger uzun yıllara dayanan gurme hamburger deneyimini tamamıyla bitkisel bazlı olan Vegan Burger ile taçlandırdı.

Sahip olduğu üstün teknolojik yöntemleri, teknik bilgi birikimi, yaratıcılık ve ilham verici yenilikleriyle restoran sektöründe önemli bir yere sahip olan MM&G'S BURGER ile daha sağlıklı beslenme amacı ile hayvansal ürünlerden uzak bir beslenme deneyimi sunuyor. MM&G’s Burger yeni ürünü Vegan Burger ile bitkilerden elde edilen malzemeler sayesinde hayvanları kullanmadan geleceğin protein algısını değiştirmeyi hedefliyor.

Çünkü et aslında dört temel yapı taşından oluşan bir bütündür: Protein, yağ, iz mineraller ve su... MM&G’s Burger sağlıklı beslenme için ihtiyaç duyulan bu dört yapı taşını gıda sektöründeki yıllara dayanan tecrübesi ile vefa severler için bir araya getiriyor.

MM&G’s Burger, İzmir Bornova şubesinde Vegan Burger’le İzmir’de ilk defa Vegan Burger yapmanın mutluluğunu yaşıyor. MM&G’s Burger, Vegan Burger’in yanı sıra Vegan köfte, Vegan, Vegan sosis çeşitleriyle de menüsünü zenginleştiriyor.

Yolu Bornova’ya düşenler mutlaka bu eşsiz lezzet ile tanışmalı.

 

Bilgi ve rezervasyon için aşağıdaki linke tıklayınız.

https://www.izmirmekanrehberi.com/m/burger/mmgs-burger-bornova/videogaleri

Manavkuyu Mahallesi, Dumlupınar Cd. 140 B, 35535 Bayraklı/İzmir 

0(232) 388 1110

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar