Yeni Açılanlar

Rock&More ile “kültürparktayız”

İzmir Mekan Rehberi     03 Eyl, 2019     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

Müjdeli haber geldi... 88. İzmir Enternasyonal Fuarı Rock&More hem rock hem de rap müziklerinin birarada olduğu fuar, 6 Eylül Cuma günü konuklara kapılarını açacak. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ev Sahipliğinde Gerçekleşecek

6 – 15 Eylül tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenecek 88. İzmir Enternasyonal Fuarı’na (İEF) geri sayım başladı. 6 Eylül Cuma gününden 15 Eylül Pazar gününe kadar dolu dolu on gün yaşatmaya hazırlanan 88. İEF; konserleri, sokak gösterileri, tiyatroları, kültür ve sanat etkinlikleri ile “iyi ki fuardayız” dedirtecek. Türkiye ve dünyadan misafirlerini İzmir’de ağırlayacak olan 88. İEF’de bu yıl Rock& More Sahnesi ünlü isimleri konuk edecek. Rock&More’da konserler 8 Eylül Pazar günü başlayacak. Konser öncesi 19:00 ile 20:45 saatleri arasında Fondip grubu sahnede sevenlerine söyleyecek.

 

Her Yaştan Rap Müzikseverlerle

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda geçtiğimiz yıl ilk kez kurulan sahne bu kez Rock&More adıyla müzikseverleri ağırlayacak. 8 Eylül Pazar günü rap müzik dinleyicileri tarafından bir hayli fazla sevilen Şehinşah sahnede olacak. Her yaştan rap müzikseverleri Rock&More Sahnesi’ne taşıyacak Şehinşah, “Karma”, “Pirana”, “Yak yak yak”, “Milyon”, “Deliricem” gibi sevilen şarkılarını sizlere dolu dolu söyleyecek.

 

Rock Müziğini Dolu Dolu Yaşayacaksınız

9 Eylül Pazartesi gününden itibaren ise rock müzik türünde şarkılar seslendiren gruplar ve şarkıcılar Rock&More’da olacak. Sevilen gruplardan Manga, 9 Eylül’de sahnede olacak. 2010 yılında Oslo’da düzenlenen 55. Eurovision Şarkı yarışmasında ikinci olan Manga grubu, birbirinden özel şarkılarıyla sevenleriyle buluşacak. 10 Eylül’de ise uzun yıllar rock müzikseverlerin gönlünde taht kuran Mor ve Ötesi grubu, Rock&More’da yer alacak. 11 Eylül’de Pinhani, 12 Eylül’de Kalben, 13 Eylül’de Pentagram, 14 Eylül’de ise Ufuk Beydemir Rock&More’un konuğu olacak.

Fuara giriş ücreti ise 4,5 TL olarak belirlendi.3 No’lu Hol’ün Lunapark’a bakan kısmında kurulacak Rock&More Sahnesi için Kültürpark’a giren konuklar ekstra bir ücret ödemeyecek.

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar