Yeni Açılanlar

Moulin Rouge’da Yıldızlar Geçidi

İzmir Mekan Rehberi     02 May, 2023     0 Yorum
İzmir Mekan Rehberi

İzmir’in en yeni mekanı Moulin Rouge, kapılarını ünlü isimlerle açtı. Açılış gününde konser veren rap müziğinin ünlü ismi Sefo, İzmirli hayranlarına sevilen parçalarını seslendirdi.

Bornova’da Folkart Time’da yer alan Moulin Rouge, bistro ve loca sistemiyle misafirlerini ağırlıyor. Mekanın renkli ve eğlenceye uygun tasarımı ise dikkat çekiyor. İzmir’in eğlence dünyasına büyük katkı sağlayacak mekanda açılış günü şarkılarını seslendiren Sefo, çok istek alan bazı şarkılarını İzmirli hayranları için tekrar okudu. Sahnedeki enerjisi ile göz dolduran Sefo, Moulin Rouge misafirlerine eğlence ve müzik dolu bir gece yaşattı. Sahnede giydiği kıyafetleri ile dikkat çeken Sefo, kendine has giyim tarzıyla yine çok beğenildi.

 

Moulin Rouge’da sahne alan bir diğer isim Hande Yener oldu.
İzmir Mekan Rehberi

Yener, eski ve yeni şarkılarından repertuarıyla hayranlarından tam not aldı. Baştan sona tüm şarkılarına eşlik eden İzmirliler sanatçıya iltifat etmeyi de ihmal etmediler. Moulin Rouge’da ‘Senden Bir Tane Daha Yok’ tezahüratları yükselince ünlü şarkıcı Hande Yener’de “Asıl sizden bir tane daha yok. İyi ki varsınız” şeklinde karşılık verdi. Konserin son şarkılarını sahneden inip dinleyicilerle birlikte söyleyen Yener, bol bol fotoğraf selfie çekildi.

Yıldızlar geçidine devam edecek Moulin Rouge’da Sefo ve Hande Yener’in ardından Mustafa Ceceli, Demet Akalın ve İrem Derici sahne alacak. 

Moulin Rouge İzmir

5
Club - Gece Hayatı Bornova

İzmir'in hakettiği eğlence Moulin Rouge kapılarını açıyor. Kaliteli eğlence, canlı müzik ve kokteyllerin yer aldığı Moulin Rouge Folkart Time'da sizi bekliyor. Muhteşem sanatçılar ve sınırsız...

İNCELE & REZERVASYON YAP

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar